scandalul de la geea - tinerii sunt din brașov și au fost amendați

Scandalul din Geea Caffe s-a terminat pentru cei doi protagoniști la sediul poliției. Aici au avut de dat explicații, dar și ceva bani, pentru că au fost amendați. 

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN GEEA CAFFE

Cei doi tineri care au făcut un scandal monstru în Clubul de pe Avram Iancu au fost imobilizați de agenții de pază, iar apoi jandarmii au fost cei care au fost chemați să intervină. Aceștia i-au condu pe cei doi la sediul IPJ.

VEZI AICI CE POVESTESC AGENȚII DE PAZĂ CĂ S-A ÎNTÂMPLAT

”Astăzi, în jurul orei 01.00, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat prin SNUAU 112 să intervină la un local de pe strada Avram Iancu din municipiul Sibiu, pentru a aplana un conflict iscat între doi bărbați din județul Brașov. Aflați sub influența băuturilor alcoolice, aceștia au continuat să adreseze injurii agenților care asigurau paza localului. În consecință, persoanele implicate în conflict au fost conduse de către jandarmi la sediul IPJ Sibiu, unde au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 3500 lei pentru nerespectarea prevederilor legii 61/1991 (republicată) – pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu