scandalul de la geea aplanat de agenții de pază - "dacă nu interveneam ieșea măcel!"

În noaptea de joi spre vineri un scandal dintr-un club din Sibiu s-ar fi putut termina destul de rău dacă cei doi scandalagii nu ar fi fost opriți la timp. Agenții de pază au intervenit în câteva minute și i-au izolat pe cei doi care amenințau cu un cuțit în stânga și în dreapta.

AFLĂ DE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN GEEA CAFFE

Scandalul a pornit după miezul nopții, iar în jurul orei 1 au fost chemați agenții care se ocupă de paza localului. ”În jurul orei 1 s-a apăsat butonul de panică la Geea Caffe și agenții au fost prezenți în 3 minute. Au găsit doi indivizi la bustul gol, unul dintre ei avea un cuțit în mână, amenința lumea. Erau sub influența băuturile alcoolice și probabil și a altor substanțe pentru că din discuții se vedea clar că nu era vorba numai de alcool. Agenții de pază i-au imobilizat și apoi au sunat la 112 și au venit jandarmii. ei i-au legitimat pe cei doi, au undeva în jur de 30 de ani”, spune Adi Mihai, patronul agenției de pază Assault Protect.

Acesta spune că dacă agenții nu ar fi intervenit atât de repede totul s-ar fi putut termina rău. ”Cei doi erau recalcitranți, se certau și între ei, și cu restul clienților. Unul flutura un cuțit și amenința, erau violenți. Timpul nostru de intervenție a fost foarte scurt, de 3 minute, iar dacă agenșii nu ar fi ajuns atât de repede ieșea măcel la cât de agitați erau cei doi”, spune Adi Mihai.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Agentii aia care stateau in fata barului si au zis ca nu intervin pana nu le-a luat un client cutitul? Cei 2 nu au amenintat nici un client si nici personalul. Erau beti, prosti si unul din ei avea un cutit. Mai luati si informatii de la oamenii care chiar au fost prezenti.