primul weekend de februarie - petreceri, sport și evenimente de top la sibiu

Luna februarie începe bine- cu un weekend plin. E momentul numai bun pentru relaxare și distracție, iar Sibiul oferă evenimente pentru toată lumea și toate vârstele. Așa că e bine de făcut un plan pentru a ajunge la cât mai multe dintre ele.

Un eveniment care nu trebuie ratat este petrecerea de vineri seara, din Cotton Pub by Night. Vine unul din cei mai buni DJ. Jay Ko va învârti platanele și cu siguranță că nimeni nu va rămâne pe scaune. S-ar putea să mai găsiți un loc liber, așa că încercați-vă norocul la 0752.268.866. La același număr de telefon se fac rezervări și pentru seara de sâmbătă, când DJ Rareș Luca va fi amfitrionul petrecerii.

primul weekend de februarie - petreceri, sport și evenimente de top la sibiu

Atelierul de circ contemporan revine la Teatrul Gong vineri seara. Atelierul este recomandat copiilor între 8 și 12 ani și durează o oră și 30 de minute. Detalii aici.

primul weekend de februarie - petreceri, sport și evenimente de top la sibiu

Bărbate, treci la fapte!” de Ray Cooney & John Chapman este piesa de teatru care se joacă vineri seara la Teatrul Radu Stanca, de la ora 19. Durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei. Spectacolul se va relua sâmbătă de la aceeași oră.

Atelierul de…Meșterilit este activitatea propusă de Teatrul Gong, sâmbătă dimineața. Este recomandat copiilor între 6 și 10 ani, durează o oră și jumătate, iar un bilet costă 14 lei. Vor fi două sesiuni- de la ora 10 și ora 12.

Spectacolul Da Yang si Printesa Da Yin” se va juca pentru cei mici tot la Teatrul Gong, sâmbătă, de la ora  18 și duminică de la ora 11. „Da Yang și Prințesa Da Yin” este un spectacol după o poveste orientală despre iubire și curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez. Este un spectacol recomandat copiilor de peste 5 ani, dar și adulților. un bilet costă 9 lei.

Gașca Zurli are spectacol sâmbătă, de la ora 11 la Centrul Cultural Ioan Besoiu. Biletele s-au vândut demult, dar mai sunt sibieni care renunță pe ultima sută de metri, așa că cine e interesat poate are noroc…

Tot sâmbătă, de la ora 18, la Biserica Reformată de pe strada Mitropoliei va avea loc un concert susținut de corul de femei Bach. Intrarea este liberă, iar detalii se găsesc aici. 

Oscar și buni roz” de Eric Emmanuel Schmitt se va juca duminică la Sala Studio a Casei de Cultură. Cu Buni Roz pe post de ghid, într-o viata traita pe „repede-înainte”, Oscar, un baietel de zece ani, parcurge printre râsete si lacrimi itinerarul emotionant al tuturor vârstelor si experientelor umane, îmbogatite de imaginatia lui care îmbraca realitatea în haina miraculosului. Durează puțin peste o oră, iar un bilet costă 20 și 15 lei.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu