Inspecție la stadionul Municipal – Președintele lui FC Hermannstadt e optimist

Teodor Birț a fost joi într-o vizită pe stadionul Municipal, arenă aflată în plin proces de modernizare. Oficialul lui FC Hermannstadt spune că e optimist și crede termenul lucrărilor programate, stabilit pentru martie 2019, are șanse mari să fie îndeplinit.

FC Hermannstadt ar putea să joace din martie pe arena din parcul Sub Arini, partidele programate pe propriul teren. Multe voci susțin că și partida cu Poli Iași are șanse mari să se dispute pe Municipal. ”Ieri (n.r. – joi) am fost la stadion și am văzut că se lucrează, sunt mulți muncitori pe șantier. Am văzut că au montat acele prelate sub care se lucrează. De felul meu sunt un optimist și sper ca să putem juca acasă cât mai repede, indiferent de locurile din tribune pe care le vom avea la dispoziție. (…) Dacă lucrările sunt gata, stadionul poate fi omologat oricând. Din informațiile pe care le am, turnicheții se vor monta, iar celelalte condiții sunt. A fost montat gardul ce împrejmuiește terenul. Din punctul meu de vedere nu cred că va fi vreun impediment să jucăm acasă, chiar dacă în tribune va fi un număr mic de locuri” a spus vineri președintele lui FC Hermannstadt.
CITEȘTE ȘI: Miriuță și-a prelungit contractul cu FC Hermannstadt – Are planuri mari!
”Sper să jucăm și noi în curând acasă, ca să nu mai evoluăm tot în deplasare”, l-a completat Vasile Miriuță, antrenor principal la FC Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu