csu sibiu joacă vineri la oradea - meciul este pe digi sport
FOTO - Emotii Galben Albastre / Ana Maria Matusoiu

CSU Sibiu a plecat joi spre Oradea acolo unde va juca vineri o nouă partidă din TOP6, pe terenul campioanei. Partida începe la 17:30 și este televizată de DigiSport.

Galben-albaștrii sunt hotărâți să facă un meci bun și să se întoarcă de la Oradea cu o victorie. BC CSU Sibiu și CSM Oradea au 1-1 la general, după confruntările din acest sezon, fiecare echipă atribuindu-și victoria pe teren propriu. ”Urmează o deplasare dificilă, pe terenul campioanei, care, deși are probleme de efectiv în acest moment, cu siguranță are o echipă foarte bună, cu jucători experimentați, care pot pune probleme oricând apărării noastre. Sper să reușim o apărare bună-singura soluție pentru a încerca o victorie acolo. Ne-am pregătit pentru jucătorii lor importanți iar echipa noastră își dorește să facă o victorie împotriva unei contracantidate la titlu, în acest sezon”, spune Dan Fleșeriu, antrenorul pincipal al BC CSU Sibiu.
După partida din deplasare la Oradea, BC CSU Sibiu va primi vizita celor de la SCM Craiova, sâmbăta viitoare, 9 februarie, de la ora 18:00.

Ultima oră

Comentariul meu