VIDEO Hoți din mașini în acțiune pe strada Măgura din Sibiu - Îi caută poliția!

Mai multe persoane sunt căutate de polițiștii sibieni după ce în noaptea de 28 spre 29 ianuarie au luat la ”verificat” mașinile parcate pe strada Măgurei. Din două au furat actele găsite în acestea.

După cum se poate observa și în imaginile video, trei tineri au verificat portierele la toate mașinile de pe strada Măgura. Au găsit două care aveau portierele deschise, respectiv un BMW și un Mercedes și s-au pus pe cotrobăit. Unul acționa în mașini, în timp ce ceilalți doi stăteau și supravegheau ca nu cumva cineva să se apropie și să îi vadă. Pentru cu nu au găsit bani sau obiecte de valoare, hoții au furat actele mașinilor și au dispărut în noapte. Totul s-a petrecut în intervalul orar 2.55 – 3.15.

YouTube video

”În cauză la Poliția Municipiului Sibiu s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat, iar în prezent sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se fac cercetări în vederea identificării autorilor și aplicării măsurilor legale în consecință”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu