VIDEO FOTO - Cozi și nervi la parcarea din Aeroportul Sibiu. Automatele de taxare defecte de câteva săptămâni
Foto Arhivă

Sibienii se plâng de faptul că Aeroportul Sibiu nu se ridică la înălțimea celui din Cluj sau Timișoara, de exemplu. Dar nici administratorii Aeroportului nu fac mari eforturi pentru a menține puțina imagine pe care o are locația. Și asta pentru că de la finele anului trecut aparatele de taxare la ieșirea din Aeroport nu funcționează.

Că se întâmplă o defecțiune e de înțeles. Dar să nu fie remediată măcar după câteva săptămâni e mai greu de priceput. Poate e nevoie de o piesă care e de negăsit, s-ar putea înțelege și asta. Dar să nu existe o minimă informare într-o limbă de circulație internațională, în condițiile în care pe Aeroport vin și pleacă turiști străini, este o scăpare de neînțeles.

VIDEO FOTO - Cozi și nervi la parcarea din Aeroportul Sibiu. Automatele de taxare defecte de câteva săptămâni

Cei care intră în parcarea Aeroportului primesc un jeton de la automat. Atunci când ies însă pe automatele de plată scrie doar în românește că aparatul este defect și că plata se face la ghereta paznicului. Cei care cunosc limba română se descurcă relativ ușor, chiar dacă stau la cozi interminabile până paznicul verifică jetonul, banii ce trebuie achitați, până îi încasează și se caută de rest.

VIDEO FOTO - Cozi și nervi la parcarea din Aeroportul Sibiu. Automatele de taxare defecte de câteva săptămâni VIDEO FOTO - Cozi și nervi la parcarea din Aeroportul Sibiu. Automatele de taxare defecte de câteva săptămâni

Dar pentru străini totul este…limbă străină. Nu înțeleg de ce nu pot plăti și nici ce scrie pe afișele lipite pe automat și scrise de mână cu un marker și înfoliate în țiplă. ”Nu e deloc normal ce se întâmplă. Te plimbi de la un automat la altul și nu merg. În plus anunțul că acestea sunt defecte este pus doar în limba română. Vă dați seama că turiștii care nu știu limba noastră nu mai înțeleg nimic. Iar situația nu este nouă.. Sunt mai mult defecte decât funcționale aceste aparate…”, ne-a spus un domn care a parcat miercuri seară în parcarea aeroportului.

VIDEO FOTO - Cozi și nervi la parcarea din Aeroportul Sibiu. Automatele de taxare defecte de câteva săptămâni

Și toate astea în condițiile în care o oră de parcare la Aeroportul Sibiu costă 5 lei, unul din cele mai mari tarife din țară.

YouTube video

Revenim cu un punct de vedere oficial de la Aeroportul Internațional Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică