nu ai avut timp să citești presa? iată cele mai importante știri de joi, din sibiu

Joi a fost o zi mai liniștită față de celelalte ale săptămânii, dar știrile despre sibienii bolnavi de gripă au continuat însă să vină. Trei dintre aceștia se luptă cu boala de pe patul de spital. Aceasta, dar și alte știri importante de joi, aici:

1- Un tânăr şi două femei din Sibiu, în pericol de moarte, din cauza gripei şi pneumoniei

Un tânăr de 19 ani şi două femei, de 37 şi 68 de ani, se află în stare gravă, fiind intubaţi în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu. Deocamdată se ştie că băiatul are gripă, deşi a venit cu pneumonie. Sibianca de 68 de ani este o pacientă cronică, care a fost adusă la Judeţean dintr-un alt spital. Pacienta de 37 de ani este internată de ieri în ATI, fiind şi ea în stare critică, urmând ca testele să arate dacă are gripă.

2- PSD Sibiu acuză că PNL și FDGR acordă după bunul plac stimulente salariale la Spitalul Judetean

PSD Sibiu spune că majoritatea din Consiliul Judeţean nu a ţinut cont de doleanţele oamenilor, expuse prin vocea consilierilor judeţeni ai PSD şi a acordat preferenţial stimulente financiare doar anumitor persoane cu funcţii de conducere din cadrul Spitalului Clinic Judeţean (SCJU) Sibiu, uitând de restul personalului din spitale.

3- Un curier din Sibiu a furat banii primiți pe rambursarea coletelor

Un sibian, în vârstă de 47 de ani, este cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de delapidare. Acesta și-ar fi însușit, de la firma de curierat la care lucra, 10.000 de lei.

4- Hoți din mașini în acțiune pe strada Măgura din Sibiu – Îi caută poliția!

Mai multe persoane sunt căutate de polițiștii sibieni după ce în noaptea de 28 spre 29 ianuarie au luat la ”verificat” mașinile parcate pe strada Măgurei. Din două au furat actele găsite în acestea.

5- Avem cea mai mare zăpadă din România. Peste doi metri jumătate, la Bâlea

Judeţul Sibiu se remarcă şi în acest an cu cel mai mare strat de zăpadă naturală, măsurat, din România. Zăpada a ajuns la 259 de centimetri joi, la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în munţii Făgăraş.

5-

Ultima oră

Comentariul meu