un constănțean mort de beat și fără permis a furat o mașină la sibiu
Foto: arhivă

Un bărbat din Constanța, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la Sibiu și a fost pus pe „fapte mari”. A furat o mașină din curtea unei societăți comerciale și, pe deasupra, mai era și beat și nu avea nici permis de conducere.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu l-au reținut, după ce, la data de 1 ianuarie, în jurul orei 20.00, ar fi intrat în curtea unei societăți comerciale din Sibiu de unde a furat un autoturism pe care l-a condus pe DN14, în zona Viile Sibiului, unde a fost oprit de un echipaj de poliție rutieră.
„În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au constatat că autoturismul este reclamat ca furat, iar cel aflat la volan nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, la testarea cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o concentrație de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.
Constănțeanul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu