șoferul care a intrat cu mașina în pilonii de acces din piața mare – ”bătea soarele prea tare...”

Conducătorul auto care duminică după amiază a lovit cu mașina cei doi piloni care limitează accesul auto în Piața Mare dinspre General Magheru, spune că soarele l-a orbit și nu a văzut că aceștia se ridică.

Șoferul explică exact cum s-a petrecut incidentul de duminică, 27 ianuarie. ”Când m-am apropiat pilonii nu erau sus. S-au ridicat dintr-o odată și nu am văzut pentru că mi-a bătut soarele în ochi”, spune Gheorghe B.
Omul mai spune că venea de la drum lung și era obosit. Acesta afirmă că habar nu avea că nu are voie să intre în Piața Mare cu mașina și că a mai făcut acest lucru și în 2018. ”Am mai intrat odată anul trecut. Erau tot așa pilonii. Nu am știut cum se face accesul în Piața Mare. Sincer vă spun că și atunci și acum nu era nici o altă mașină care să fi intrat înaintea mea”, ne-a mai spus acesta.
Conducătorul auto spune că nici mașina și nici pilonii nu au suferit avarii. ”Noroc că am dat cu roțile fix în piloni și nu s-a stricat nici mașina și nici pilonii. Nu mi-am dat seama pe moment ce am lovit..”, a mai afirmat acesta. Vedeți AICI VIDEO cu tot incidentul.

Ultima oră

Comentariul meu