îndrăgitul cântăreț daniel rosalim ar fi împlinit azi 41 de ani. sibienii nu l-au uitat

Unul din cei mai iubiți interpreți de muzică populară din Sibiu, Daniel Rosalim, ar fi împlinit azi 41 de ani. Din păcate, o boală l-a răpus în 19 octombrie, anul trecut. Au trecut trei luni de când nu mai este în viață, însă fanii de peste tot, mai ales sibienii nu l-au uitat.

Poezie în memoria lui Daniel

Unul din cei care l-au iubit pe Daniel Rosalim, Dorin Olariu, i-a compus o poezie lui Daniel, pe care a postat-o pe pagina de facebook a artisului:

Ar fi fost azi ziua ta
Zi ce n-o putem uita,
Însă tu-ți dormi somnul lin,
Dragul nostru Rosalim.

Azi răsună printre stele
Glasul și doinele tele,
Iar cântecul din Sibiu
Te va ține veșnic viu.

Vom asculta a tale cântări
La lumini de lumânări
Și ne-om ruga Lui Dumnezeu
Să odihnească sufletul tău.

Cântă pe scena din cer

Plecat la 40 de ani dintre noi, Daniel Rosalim va rămâne în amintirea sibienilor, ca unul din cei mai buni interpreți și păstrători ai muzicii populare. Toți cei care l-au cunoscut își amintesc că Daniel Rosalim era mereu vesel. Colegii săi de la Junii Sibiului i-au dedicat ediția de anul trecut a Festivalului Ioan Macrea, unde toată lumea a plâns de fiecare dacă când a fost rostit numele lui Daniel Rosalim. Un moment cu totul special a fost cel în care colegii lui de scenă au interpretat cântecele lui Daniel Rosalim. Din 2005, Daniel Rosalim a urcat pe scenă alături de Junii Sibiului. Acum Daniel Rosalim cântă pe scena din cer.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu