miriuță a ales stadionul pe care fc hermannstadt joacă meciurile cu craiova și iași

Chiar dacă lucrările la stadionul Municipal sunt într-un stadiu destul de avansat, tehnicianul lui FC Hermannstadt nu se culcă pe o ureche și spune că echipa sa o să joace cel mai probabil la Pitești partidele cu CSU Craiova și Poli Iași.

”Probabil vom juca la Pitești din ce am vorbit. E clar că nu putem juca la Tg. Mureș. La Cluj ne-au ajutat oamenii cu acel joc. Deci probabil vom juca la Pitești meciurile de acasă” a declarat Vasile Miriuță la Digi Sport Matinal.
FC Hermannstadt a adus 4 jucători în această pauză competițională, cel mai interesant fiind austriacul Daniel Offenbacher. Atacantul de 26 de ani a fost crescut de Red Bull Salzburg și are peste 200 de meciuri în prima ligă din Austria.
“E un jucător foarte bun, îl știam. Mi-am dorit enorm să-l aducem. I-am zis să vină la Sibiu pentru că e oraș nemțesc și poate să vorbească germană acolo. Am adus 4 jucători pe care i-am dorit, acum trebuie să-i integrez cât mai repede” a precizat antrenorul sibienilor.miriuță a ales stadionul pe care fc hermannstadt joacă meciurile cu craiova și iașiFC Hermannstadt e pe locul 7 în Liga 1, cu 28 de puncte, la numai trei puncte distanţă de play-off. Echipa lui Vasile Miriuță va avea însă o misiune grea în cele 5 etape rămase. Primul test e chiar contra campioanei CFR Cluj.
“E un meci foarte greu. CFR e cea mai puternică echipă din România. Au un lot omogen. Pentru noi oricum urmează 5 finale. Sunt 5 jocuri, 5 finale” a încheiat Vasile Miriuță.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Tot mai departe. Curând meciurile în deplasare se vor juca mai aproape de Sibiu, față de jocurile “acasă”.