a dispărut de acasă după ce i-a murit mama - este de negăsit

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un tânăr în vârstă de 18 de ani care a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 26 ianuarie 2019, un sibian a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la aceeași dată, fiul său, IACOB SĂLĂJAN SERGIU, în vârstă de 18 ani, a plecat de acasă, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Băiatul a plecat la o zi după înmormântarea mamei sale care a murit după o boală grea. Băiatul a fost foarte afectat.

Tânărul are  înălţime 1,80 m, greutate 83 kg, păr șaten, fir drept, tuns scurt, faţă ovală, ten măsliniu, constitutie atletică.

Nu prezintă semne particulare.

La data plecării, tânărul purta un tricou de culoare maro, o geacă de fâș de culoare neagră, o pereche de pantaloni sport cu inscripția „LACOSTE” și o pereche de adidași din pânză de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

a dispărut de acasă după ce i-a murit mama - este de negăsit

Ultima oră

Comentariul meu