șoferul fugar de sâmbătă seara a fost prins. era băut bine

Sâmbătă seara la ieșirea de pe A1 către Ocna Sibiului a avut loc un accident de circulație. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. câteva ore mai târziu însă a fost prins de polițiști într-un bar.

Șoferul a fost găsit de polițiști la o jumătate de oră după miezul nopții într-un bar din Slimnic. Șoferul are 34 de nai și este din Șura Mică.

VEZI AICI CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL ÎN CARE A FOST IMPLICAT UN MICROBUZ CU PASAGERI 

În momentul în care a fost găsit șoferul avea 0,96 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la o unitate medicala unde i s-au recoltat doua probe biologice in vederea stabilirii nivelului alcoolemiei in sange.

In urma accidentului rutier produs aseara, 8 persoane, dintre care 2 minori, au fost internate in spital pentru ingrijiri medicale.

”In cauza, s-a deschis dosar penal privind savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducere sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului. Fata de conducatorul auto care a provocat accidentul s-a luat masura retinerii 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile continua la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu