sibiul intră în cursa pentru ’’best european destination 2020’’
FOTO arhivă

Municipiul Sibiu își depune candidatura pentru Top 20 desinații turistice europene în anul 2020. În această competiție topul se face pe baza voturilor turiștilor.

Sibiul va participa la competiția „Best European Destination” și își propune desigur să cucerească acest titlu în anul 2020. Prin această participare se urmărește continuarea dezvoltării turistce și promovarea orașului la nivel european. În urma acestei participări Sibiul ar putea ajunge în primele 20 cele mai bune destinații turistice europene.
Taxa de înscriere la această competiție este de aproape 10.000 de euro fără tva. Statisticile din anii trecuțu spun că destinațiile selectate în acest top au avut creșteri ale numărului de vizitatori cuprinse între 13 și 25 de procente.
’’Pentru anul 2020, Sibiul a fost pre-selectat de către membrii platformei EBD și invitat pentru a se înscrie în competiția Top 20 Destinații Europene. Prin includerea Sibiului în topul celor mai bune 20 destinații turistice europene, municipiul va beneficia atât de o crește a vizibilității destinației orașului, în mass media tradițională și on-line din întreaga lume, cât și de o șansă în plus de a crește numărul de vizitatori’’, se arată în proiectul de hotărâre care va fi supus aprobării la ședința de Consiliu Local în luna ianuarie.

Ultima oră

Comentariul meu