csu joacă duminică acasă cu piteștiul

CSU Sibiu joacă duminică, 27 ianuarie, de la orele 20:00, prima partidă de pe teren propriu din 2019, în compania celor de la BCM U FC Argeș Pitești. Ultimele bilete disponibile vor putea fi achiziționate de la casieria Sălii Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

CSU Sibiu se pregătește de confruntarea cu BCM U FC Argeș Pitești, partidă ce va fi transmisă LIVE pe Digi Sport. Meciul este primul de pe teren propriu din 2019, iar baschetbaliștii sibieni speră să oprească seria înfrângerilor.
”Va fi un meci extrem de dificil pentru noi, pentru că venim după două înfrângeri, ambele, extrem de dureroase pentru noi. Va fi evident, un moment psihologic în care noi va trebui să ne adunăm și să începem să jucăm din nou ceea ce am fost obișnuiți și ceea ce am obișnuit publicul de la Sibiu. Sunt convins că vom reuși cu ajutorul spectatorilor să depășim momentul greu și evident ne dorim extrem de mult să reușim prima victorie de pe teren propriu, să intrăm din nou în ritmul de meciuri câștigate. Avem mare nevoie, știm că putem pierde poziții importante, în cazul unei înfrâgeri, dar nu ne gândim niciun moment să lăsăm garda jos și vom fi cu toată energia și cu toate armele pe teren șă luptăm până la capăt”, a declarat Dan Fleșeriu, înaintea meciului de duminică.
În etapa următoare BC CSU Sibiu va juca în deplasare pe terenul celor de la CSM CSU Oradea, vineri, 1 februarie, de la ora 17:30.
La partida de duminică, BC CSU Sibiu se va alătura campaniei de strângere de fonduri pentru reabilitare cladirii unde ar trebui să se multe Palatul Copiilor din Sibiu. Astfel, îndemnăm publicul să facă donații în urna care va fi amplasată la intrarea principală în Sala Transilvania.

Ultima oră

Comentariul meu