decizia legată de elevii care merg luni la școală și alte informații din weekend

Finalul de săptămână a fost unul liniștit, dar au venit totuși informații interesante atât pentru sibieni, cât și pentru români. Și asta pentru că Sibiul ar putea avea doi candidați al prezidențiale. În plus, s-a luat o decizie în ceea ce privește cursurile de săptămâna viitoare.

1- Oficial: nu este gripă în şcolile din Sibiu. Copiii se întorc la cursuri

Copiii din judeţul Sibiu se vor întoarce mâine dimineaţă în grădiniţe şi şcoli. Inspectoratul Şcolar şi Direcţia de Sănătate Publică au precizat pentru oradesibiu.ro, că nu există nicio problemă în judeţ, din cauza gripei. Sibienii se mai pot vaccina antigripal la medicii de familie, unde mai există câteva mii de doze de vaccin gratuite.

2- Sibiul ar putea intra în istorie cu doi candidaţi la Preşedinţie: Iohannis şi Barna

Sibianul Dan Barna, deputat şi preşedinte al USR ar putea candida şi el la Preşedinţia României la alegerile care vor avea loc în acest an. Deocamdată, Barna ia în calcul ca el şi partidul său să susţină o eventuală candidatură a fostului premier, Dacian Cioloş, preşedintele Partidului PLUS. Primul care şi-a anunţat candidatura, chiar de la Sibiu, încă din 2018, este preşedintele Klaus Iohannis.

3- Peste 600 de sibieni au protestat vineri seară în oraș. S-a scandat ”afară cu PSD din țară”

Un nou protest la Sibiu, vineri, în Piața Mare. Sibienii s-au adunat, începând cu ora 18.00, pentru a-și striga nemulțumirile față de Guvernul Dăncilă și Ordonanța de Urgență „pentru hoți”.

4- Sâmbătă seara a avut loc un accident în care a fost implicat un autobuz cu 11 pasageri. Opt au ajuns la spital, dar șoferyul vinovat a fugit de la fața locului. A fost prins câteva ore mai târziu într-un bar, băut bine.

5- Se încălzește vremea – Temperaturi record în zilele următoare

Meteorologii de la ANM au anunțat duminică faptul că temperaturile vor ajunge zilele următoare chiar și la 14 grade Celsius.

 

Ultima oră

Comentariul meu