un serial de succes este anulat din cauza ducesei de sussex
SUITS -- Season:5 -- Pictured: (l-r) Patrick J. Adams as Michael Ross, Meghan Markle as Rachel Zane -- (Photo by: Nigel Parry/USA Network)

Suits(Costume), serialul în care a jucat Meghan Markle a fost anulat din cauza audiențelor extrem de scăzute. Fanii nu au mai urmărit producția după ce din serial au plecat actuala Ducesă de Sussex și actorul Patrick J. Adams.

Producătorii serialului, de la Universal Cable, au anunţat că sezonul al nouălea va fi ultimul al producţiei.

Meghan Markle a devenit celebră cu rolul din serialul „Suits”, în care a jucat din primul episod, lansat în 2011, până în 2018, respectiv finalul celui de-al şaptelea sezon. Atunci, atât ea, cât şi actorul Patrick J. Adams au părăsit distribuţia.

Serialul original a fost creat în jurul personajului interpretat de Adams, Mike Ross, şi al celui jucat de Meghan, Rachel Zane, iubita şi apoi soţia acestuia, deci nu este de mirare că producătorii au anunţat că vor anula seria creată de Aaron Korsh.

De altfel, serialul a debutat cu o audienţă medie de 4,6 milioane de spectatori, iar cel de-al optulea sezon a înregistrat 1,2 milioane.

Creatorul serialului, Aaron Korsh, a recunoscut anterior că a fost o provocare să încerce să continue serialul după plecarea celor două personaje principale.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a părăsit distribuţia pentru a se logodi cu prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 34 de ani, în 2017.

Cei doi s-au căsătorit în mai 2018, iar, în prezent, aşteaptă un copil, care se va naşte cel mai probabil în aprilie.

Ultima oră

Comentariul meu