impresionant. sute de mesaje de la sibieni pentru diana, tânăra răpusă de meningită
FOTO Facebook

Sute de sibieni au simţit nevoia să transmită pe pagina de facebook a Orei de Sibiu, mesaje de sprijin pentru familia Dianei Ghişoiu, tânăra care a murit din cauza meningitei. Unul dintre mesaje este de la sibiancă, mama unei fete, care a pierdut şi ea lupta cu boala.

“Diana va trăi veşnic în inimile noastre

Unul dintre cei care au cunoscut-o a postat următorul mesaj: “Sincere condoleanţe. Diana va tră veşnic în inimile noastre a tuturor”. Cei mai mulţi sibieni au transmis mesaje de genul “Dumnezeu să o odihnească în pace iar pe părinţi să-I întărească să treacă peste această tragedie.”

Mesaj de la mama unei fete decedate din cauza meningitei

Gabi Gheorghitoaia, mama unui copil decedat din cauza meningitei, a transmis şi ea un mesaj Lăcrămioarei Ghişoiu, mama Dianei. “Dumnezeu să o odihnească în pace alături de fetiţa mea care a plecat la ceruri tot din cauza meningitei.

“Nu am cunoscut-o… Zbor lin printre îngeri

Cei mai mulţi sibieni care au transmis mesaje pe Internet, nu au cunoscut-o pe Diana, dar s-au declarat impresionaţi de suferinţa ei. Ana Ion se numără printre cei care nu au văzut-o niciodată, dar i-a transmis Dianei: “Off, fără cuvinte, nu cunosc fata dar multă durere poate fi în această familie. Zbor lin copil frumos. Dumnezeu să-ţi fie alături şi mai ales de părinţii tăi.”impresionant. sute de mesaje de la sibieni pentru diana, tânăra răpusă de meningită

Diana Ghişoiu, 24 de ani. Lupta cu meningita, 21 de zile

Diana acum o lună de zile era o tânără care îşi făcea planuri de viitor. Şi-a petrecut Revelionul în Turcia, alături de prieten. S-a întors acasă şi în 4 ianuarie a ajuns la Spitalul Militar, unde medicul i-a spus că are meningită. A fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă în aceeaşi zi. Două două zile a intrat în moarte cerebrală. În 15 ianuarie, fiind în moarte cerebrală, a beneficiat de transfuzie de sânge, Diana fiind şi ea o donatoare. Nu a ajutat la nimic. În 16 ianuarie, fiind în moarte cerebrală, Diana Ghişoiu a împlinit 24 de ani. Inima ei, care era ajutată artificial de aparate, a încetat să mai bată, în noaptea de joi spre vineri. Acum fata a fost dusă acasă, la Orlat, unde va fi înmormântată. 21 de zile a durat lupta Dianei şi a medicilor cu meningita. Dumnezeu să o odihnească!

Ultima oră

Comentariul meu