update video foto șoferul a fugit de la locul accidentului. accident cu patru victime dintre care doi copii la ieșirea din sibiu spre ocna

Un accident de circulație a avut loc sâmbătă seara la ieșire de pe autostrada A1 către Ocna Sibiului. Două mașini au fost implicate.

UPDATE 2 La finalul evaluărilor medicale au rezultat cinci victime: două femei de 44 și 45 ani, un bărbat de 50 ani și doi băieți de 15 și 16 ani. Toți au avut leziuni minore, dar au fost transportați la spital.

YouTube video

UPDATE  1 În urma cercetărilor polițiștilor accidentul s-a produs din cauza unui autoturism condus spre aeroport care intră pe contrasens și se lovește de un microbuz ce transporta 11 pasageri, spre Ocna Sibiului. Imediat după impact șoferul vinovat a abandonat mașina  și a fugit.

update video foto șoferul a fugit de la locul accidentului. accident cu patru victime dintre care doi copii la ieșirea din sibiu spre ocna update video foto șoferul a fugit de la locul accidentului. accident cu patru victime dintre care doi copii la ieșirea din sibiu spre ocna update video foto șoferul a fugit de la locul accidentului. accident cu patru victime dintre care doi copii la ieșirea din sibiu spre ocna

În urma impactului două femei și doi copii au fost răniți. chiar dacă starea lor nu a fost gravă cu toții au fost transportați la spital de către cele două ambulanțe SMURD venite la fața locului pentru a acorda primul ajutor.

update video foto șoferul a fugit de la locul accidentului. accident cu patru victime dintre care doi copii la ieșirea din sibiu spre ocna

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Inainte de acest accident a mai lovit o masina pe Calea Surii Mici si a fugit de la locul accidentului, facand raliu pe contrasens, mai mai sa mai provoace si alte accidente.
    Autorul accidentelor ar trebui bagat la puscarie si fara permis pe viata.