fc hermannstadt a revenit din antalya. miriuță trage concluziile cantonamentului

Echipa sibiană a obținut două victorii și a remizat în celelalte două meciuri de verificare susținute în cantonamentul din Antalya. ”Alb-roșii” au revenit astăzi din Turcia, după un stagiu de pregătire de aproape două săptămâni.

FC Hermannstadt a debutat cu dreptul în amicalele din Antalya. Sibienii s-au impus cu 2-0 în faţa echipei FC Spartacus, din al doilea eşalon al Ungariei. Golurile au fost marcate de Juvhel Tsoumou și Ștefan Blănaru. Antrenorul Vasile Miriuță a început meciul cu următoarea formulă: Căbuz – Niţă, Pîrvulescu, Mijuskovic, Acsinte, Dâlbea, Offenbacher, Petrescu, Kuka, Popovici, Tsoumou. În a doua repriză au mai jucat Ciorgovean, Company, Dandea, I. Stoica, Tătar, Moreira, Dumitriu, Jazvic, Pamfile, Blănaru şi Lendric.
În al doilea amical, FC Hermannstadt a terminat la egalitate jocul susținut în fața polonezilor de la Pogon, ocupanta locului 5 în prima divizie. Golul echipei sibiene a fost reușit de Lucian Dumitriu.
Vasile Miriuță a început partida cu ”unsprezecele” Căbuz, Mijuskovic, Dandea, Stoica, Company, Dâlbea, Tătar, Dumitriu, Popovici, Tsoumou, Blănaru. În repriza a doua, FC Hermannstadt a evoluat în următoarea formulă: Niga – Company (Niță), Mijuskovic (Pamfile), Stoica (Pîrvulescu), Acsinte, Dandea, Moreira, Petrescu, Jazvic, Offenbacher, Tsoumou (Lendric).
Al doilea rezultat de egalitate al echipei sibiene în Antalya a fost obținut în partida cu echipa Taraz din Kazahstan, scor 2-2. Golurile ”alb-roșilor” au fost reușite de Alexandru Dandea (unul din lovitură de la 11 metri). FC Hermannstadt: Căbuz, Mijuskovic, Dandea, I. Stoica, Petrescu, Tătar, Dâlbea, Offenbacher, Dumitriu, Tsoumou, Lendric. Au mai evoluat Moreira, Pîrvulescu, Acsinte, Blănaru, Company, Pamfile si Kuka.
În ultimul joc, FC Hermannstadt s-a impus cu 3-1 în fața echipei braziliene Raca Sport Club. Golurile au fost marcate de Besart, Kuka și Cătălin Pîrvulescu. Vasile Miriuță a început partida cu Niga – Niță, Pîrvulescu, Mijuskovic, Acsinte, Antonov, Stratan, Besart, Kuka, Pamfile, Sumanariu. Au mai jucat Petrescu și Lendric.
Sibienii ar fi trebuit să mai joace cu Mladost Lucani (Serbia), însă întâlnirea nu s-a mai disputat din cauza ploii.
”Nu a fost un stagiu de pregătire reușit deoarece nu am putut face tot ce ne-am propus. Mi-aș fi dorit să lucrăm mai mult la integrarea jucătorilor veniți în această iarnă. Ploile și vântul ne-au cam dat planurile peste cap. Mi-aș fi dorit mai multe jocuri, mi-aș fi dorit să putem lucra mai mult tactic. Nu am putut juca cu Mladost, un meci pe care mi l-am dorit mult. Cred că am făcut cam 70 la sută din ce ne-am propus”, a declarat antrenorul principal Vasile Miriuță.
Sibienii au primit două zile libere, iar de luni vor relua pregătirile. Sâmbătă, 2 februarie, de la ora 20:00, în primul meci oficial din noul an, FC Hermannstadt va evolua în compania echipei CFR Cluj, în deplasare. Partida contează pentru etapa a XXII-a a Ligii 1.

Ultima oră

Comentariul meu