VIDEO Vrei un tatuaj? Geanny Tattoo revine cu un episod surpriză și un premiu

Geanny Tattoo Reality Show este un proiect inedit pentru piața sibiană. Tatuatorii salonului își arată ”pe viu„ munca, iar cei care își doresc tatuaje nu ezită să povestească pe cameră ideea care i-a adus în salon. De data aceasta unul din cei mai cunoscuți DJ a venit pentru a-și bate pe piele niște desene cu semnificație aparte pentru el. A făcut senzație apoi cu muzica lui. Salonul Geanny Tattoo însă vine și cu un concurs surpriză.

Jay Ko la Geanny Tattoo
Jay Ko este unul din cei mai buni DJ. Dacă urcă la platane distracția e asigurată, pe muzica lui nimeni nu stă jos. A intrat în salonul Geanny Tattoo pentru a doua oară, după ce mâna dreaptă îi fusese deja tatuată tot aici. ”Eu sunt pasionat de șamanism, așa că am decis ca pe mâna stângă să îmi fac niște simboluri care au legătură cu acest domeniu. Le-am ales și pentru că arată bine, dar în primul rând pentru că au o semnificație pentru mine, așa am simțit că trebuie să fac pentru că rezonez cu aceste semne”, povestește Jay Ko în cel mai recent episod al reality show-ului.

YouTube video

Atunci când a intrat în salon tatuatorii nu știau despre cine este vorba. ”Îl știam după nume, dar nu știam cum arată. Din vorbă în vorbă am aflat cine e. Ne-am înțeles foarte bine, mi-a spus ce își dorește, iar eu am reușit să desenez exact ceea ce se aștepta. Colaborarea a fost foarte bună”, spune tatuatorul Geanny.

După ședința de tatuaj salonul s-a transformat într-un mini club. Jay Ko a mixat, și parcă tatuatorii au muncit cu mai mult spor iar clienții nu au simțit acele atât de puternic. ”A fost o atmosferă extraordinară. Cu toții am fost mai destinși, lucrurile parcă au mers mai bine. Ar fi super dacă l-am putea avea aici cât mai des, pentru că muzica lui ne-a montat pe toți”, spune Geanny.

VIDEO Vrei un tatuaj? Geanny Tattoo revine cu un episod surpriză și un premiu

Vrei un tatuaj? Participă la concurs
Chiar dacă perioada cadourilor a trecut, cei de la salonul Geanny Tattoo încă mai oferă daruri. Cei care vor da comment și share acestui articol până joi, 31 ianuarie, se vor califica pentru tragerea la sorți care va fi făcută prin random.org. În plus, trebuie să dați subscribe canalului de youtube al reality show-ului. Câștigătorul va avea parte de două ore de tatuaj gratuit din partea tatuatorului Adelina. Tatuajul va fi ales de cel care câștigă concursul, sau poate oferi cadoul mai departe.

Ultima oră

Participă la discuție

19 Commentarii

  1. Bravo! Sunt foarte buni în ceea ce fac, iar de cum treci pragul ușii, te simți ca acasă.

  2. Bravo! Sunteți foarte buni în ceea ce fac, iar de cum treci pragul ușii, te simți ca acasă!