update video foto - peste 600 de sibieni protestează vineri seară în oraș. se scandează ''afară cu psd din țară''

Un nou protest la Sibiu, vineri, în Piața Mare. Sibienii s-au adunat, începând cu ora 18.00, pentru a-și striga nemulțumirile față de Guvernul Dăncilă și Ordonanța de Urgență „pentru hoți”. La ora 18.00 erau în piață în jur de 25-30 de persoane.

Update 3
Numărul protestatarilor este acum de aproximativ 600 de persoane și au ajuns pe Mihai Viteazu. Coloana se întoarce acum către Piața Mare.

YouTube video

UPDATE 2 Numărul protestatarilor a ajuns la aproximativ 300. La ora 19:20 scandau pe Calea dumbrăvii, în fața Tribunalului Sibiu.

UpDATE 1 – Sunt 200 de protestatari
În Piața Mare s-au strâns la ora 18.20 în jur de 200 de oameni. Se strigă ”Hai români, hai cu toți sa scăpăm țara de hoti” și ”Afară! Afară! Cu PSD din țară!”.update video foto - peste 600 de sibieni protestează vineri seară în oraș. se scandează ''afară cu psd din țară''

YouTube video

ȘTIREA INIȚIALĂ
Protestatarii cer Guvernului Dăncilă să retragă proiectul de OUG pentru repunerea abuzivă și neconstituțională în termen. Sibienii au ieșit în stradă fiindcă nu doresc ca infractorii condamnați definitiv să fie eliberați prin legi speciale, România devenind un stat în care justiția să fie pedepsită. update video foto - peste 600 de sibieni protestează vineri seară în oraș. se scandează ''afară cu psd din țară'' update video foto - peste 600 de sibieni protestează vineri seară în oraș. se scandează ''afară cu psd din țară'' update video foto - peste 600 de sibieni protestează vineri seară în oraș. se scandează ''afară cu psd din țară'' update video foto - peste 600 de sibieni protestează vineri seară în oraș. se scandează ''afară cu psd din țară''La ora 18.00 s-au strâns în Piața Mare în jur de 30 de oameni.

YouTube video

Printre ei și liderul USR, Dan Barna.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu