dirty nano încinge sibiul - ce evenimente sunt în oraș în acest weekend

Weekend-ul acesta se anunță a fi unul mega, extra tare. Așa va începe și așa va continua. Este programată una din cele mai tari petreceri, iar alte evenimente de top îl vor continua.

În Cotton Pub va avea loc petrecerea petrecerilor vineri seara. Cei de la Dirty Nano vor fi responsabili pentru acest lucru. Cheful se anunță unul de zile mari, așa că verificați la 0752.268.866 dacă mai este vreun loc liber și rezervați-l.

dirty nano încinge sibiul - ce evenimente sunt în oraș în acest weekend

Petrecerea continuă și sâmbătă seara, tot la Cotton, când la platane va veni DJ Rareș Luca. Va fi o seară pe cinste, așa că folosiți același număr de telefon- 0752.268.866 pentru rezervări.

Sâmbătă, de la ora 18, la Teatrul Gong, continuă Atelierele de Circ Contemporan. Este o inițiativă inedită, despre care puteți afla mai multe de aici.

Nora” de Henrik Ibsen se va juca vineri seara de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Spectacolul în regia lui Radu Alexandru Nica va dura o oră și jumătate, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Sala Thalia găzduiește și ea vineri seara un spectacol de teatru. ”Soț de vânzare” va începe la ora 19, iar bilete se găsesc pe www.iabilet.ro.

Atelierul de creat povești va avea sâmbătă două ediții- de la ora 10 și ora 12. La Teatrul Gong sunt așteptați copiii cu vârste între 6 și 10 ani. Alături de coordonatoarea Diana Ribana cei mici vor petrece 60 de minute.

Harap Alb” îi așteaptă pe cei mici sâmbătă, tot la Teatrul Gong. Vor fi două reprezentații, de la ora 11 și ora 18, iar duminică va fi reluat de la ora 11. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani, durează aproximativ 60 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

Iubitorii sporturilor de iarnă nu se vor plictisi în acest weekend. La Arena Platoș au loc concursuri de schi și snowboard care cu siguranță că vor aduce în Păltiniș mii de oameni. Detalii despre eveniment, aici.

dirty nano încinge sibiul - ce evenimente sunt în oraș în acest weekend
FOTO Facebook Arena Platoș Păltiniș

Duminică se sărbătorește nașterea marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart. Cu această ocazie la sediul FDGR, în Sala Oglinzilor, va avea loc un concert cameral cu muzica marelui compozitor. Concertul va începe la ora 17.

Trilogia Ionesco” este un spectacol care le oferă iubitorilor de balet prilejul de a cunoaşte într-o altă formă trei dintre operele lui Eugen Ionescu. Coregrafia, care poartă semnătura Monicăi Fotescu-Uta, pune în scenă trei dintre cele mai cunoscute creaţii ale marelui dramaturg român Eugen Ionesco: „Lecţia”, „Scaunele” şi „Rinocerii”. Spectacolul a avut premiera la Teatrul de Balet Sibiu în data de 17 iunie 2009 şi de atunci, de fiecare dată când a fost pus în scenă s-a bucurat de aprecierea publicului sibian fiind foarte bine primit şi îndelung aplaudat de public. Îl puteți vedea din nou duminică, de la ora 19, la Cercul Militar.

Comedia ”Insomniacii” se va juca duminică la Centrul Cultural Ion Besoiu. Va începe la ora 19 și prezintă prezintă trei indivizi, trei caractere diferite care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Deşi discuţiile lor par banale, suferința lor este sinceră. „Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, un spectacol pe cât de comic, pe atât de tragic, este un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste.

Mărie!Mărie”, un spectacol tribut adus Mariei Tănase se va juca duminică seara de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Durează o oră, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu