produs special lansat pentru fanii lui csu sibiu - ”dabo-dunk”, coșul victoriei

Dabo Doner și CSU Sibiu lansează un produs co-branded pentru sibieni: ”DABO-DUNK”. Noua atracție culinară va fi pusă în vânzare sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 13:30, iar suporterii echipei sunt invitați la ”degustare”, în locația DABO de pe bulevardul Victoriei.

Angajații DABO vor fi echipați de joc, ca într-o zi de meci, iar întreaga echipă CSU va fi în locația de pe Victoriei, invitând fanii la o ședință de poze, autografe și…înfulecat!
Surprizele nu se opresc aici! La fiecare ”DABO-DUNK” cumpărat, din orice restaurant din Sibiu, veți primi un bilet de tombolă. În ultima zi a fiecărei luni punem la bătaie 6 premii irezistibile: DABO-DINNER (o cină cu jucătorul favorit), DABO-FOTO (o poză pe care o faci cu toată echipa și pe care ți-o oferim înrămată și semnată), DABO-FAN (două bilete la meci), DABO-MUG (o cană cu DABO și BC CSU Sibiu), DABO-FOODIE (un voucher de 50 ron) și DABO-EXPERIENCE (acces la un antrenament al lui CSU și o întâlnire cu echipa). Toate biletele completate rămân în concurs până pe 31 mai! Mai mult, fanii trebuie să știe că din prețul fiecărui produs ”DABO-DUNK” cumpărat (15 lei), echipa primește suma de 2 lei.

Ultima oră

Comentariul meu