funcție nouă la google maps – surpriză plăcută pentru șoferi

Cei de la Google Maps pregatesc o surpriza pentru conducatorii auto. Vorbim de una inspirata de la aplicatia Waze. Noua functie o sa-i ajuta pe soferi sa evite amenzile pentru viteza, anunta Daily Mail.

Potrivit Android Police, mai multi utilizatori din SUA au observat ca ca Google Maps ofera acum o functie ce arata limitele de viteza in aplicatie. Pana acum, functia a fost observata in New York, San Fracisco si Minnesota, SUA si Rio de Janeiro, in Brazilia. Utilizatorii au declarat ca un mic semn de limita de viteza le-a aparut in coltul ecranului atunci cand erau in varianta de navigare a aplicatiei.

Noua functie Google Maps a fost testata timp de cateva luni
Google Maps le va oferi utilizatorilor si indicatii vocale daca se apropie de o zona unde exista limita de viteza. Se pare ca Google testeaza functia inca din luna noiembrie a anului trecut. Utilizatorii aveau acces la o categorie de “raporteaza”, in care puteau introduce un accident sau limite de viteza pe care le observau in trafic. Luna trecuta, Google a lansat o optiune de naveta, ce arata utilizatorilor in timp real situatia traficului din drumul lor. Aceste functii au fost oferite initial de aplicatia Waze, ce a fost cumparata de Google in 2013. Inca nu se stie daca aceasta functie Google Maps cu limita de viteza va fi lansata si in alte locatii in viitorul apropiat.

Ultima oră

Comentariul meu