copii bătuți la școala din orlat și inundații pe valea oltului, plus alte știri de joi
FOTO gazetavalceana.ro

Informația zilei de joi a venit de la școala din Orlat, unde elevii clasei pregătitoare sunt terorizați de doi copii de la Centrul de Plasament din localitate. În plus, ploaia a pus probleme pe Valea Oltului. Dar, iată cele mai importante știri ale zilei de joi:

1- Scandal de proporții la Școala din Orlat – Copii bătuți aproape zilnic de doi colegi din Centrul de Plasament

Clasa pregătitoare a școlii din Orlat ”mustește” în scandal încă de la începutul anului școlar. Vinovați sunt doi copii care provin de la Centrul de Plasament din localitate și care, spun părinții celorlați elevi și cadrele didactice sunt violenți, își lovesc colegii și deranjează constant orele de curs. Conducerea școlii se vede legată de mâini și de picioare în timp ce DGASPC susține că cei doi copii nu pun probleme.

2- Avalanşă de telefoane la Ambulanţă de frica gripei – Sute de apeluri la Sibiu

Tot mai mulţi sibieni, mai ales cei care au copii mici care fac febră, sună la Ambulanţă, ca să ceară ajutorul. Nu mai puţin de 380 de sibieni au solicitat ajutorul de la Ambulanţă, în ultimele două zile, cu 40 % mai mult faţă de alte perioade.

3- Incredibil – Mătuşa fetei în moarte cerebrală, internată în spital cu suspiciune de gripă

Mătuşa Dianei Ghişoiu, fata bolnavă în moarte cerebrală, a ajuns la cele două spitale, unde a fost şi nepoata ei, diagnosticată cu meningită. Mătuşa Dianei, sora mamei fetei, a făcut febră 39 şi a sunat la 112. În urma discuţiei avute în timpul apelului de urgenţă, femeia a luat taxi-ul şi a fugit la Spitalul Militar, de unde a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. După 20 de zile de când s-a îmbolnăvit Diana, acum şi mătuşa ei e în acelaşi spital cu ea, internată la Secţia de Boli Infecţioase, fiind suspectă de gripă.

4- Inundații pe Valea Oltului – Trafic deviat la Călimănești

IPJ Vâlcea anunță că din cauza ploilor traficul pe DN 7 Călimănești o sa fie blocat în zona OMV și o să se circule pe DN7CC.

5- Inginer, mecanic, bucătar și multe alte locuri de muncă vacante la Sibiu

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile 998 locuri de muncă vacante oferite de 95 angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 34 se adresează persoanelor cu studii superioare (agent contractări şi achiziţii, asistent comercial, asistent manager, auditor intern, inginer chimist etc.) în timp ce 964 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

Ultima oră

Comentariul meu