încă trei oameni au murit din cauza gripei - numărul deceselor crește vertiginos
Foto Arhivă

Alți trei oameni au murit din cauza gripei. Este vorba de pacienți din București, Suceava, respectiv din Vaslui, toți având condiții medicale preexistente, informează Institutul pentru Sănătate Publică.

Numărul morților din cauza virusului gripal a ajus la 34. Unul dintre pacienții morți din cauza gripei este un bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Suceava. El a fost confirmat cu virus gripal tip A, avea condiții medicale preexistente, dar nu era vaccinat anti-gripal, informează Institutul pentru Sănătate Publică.
Ceilalți doi pacienți care au murit din cauza gripei sunt un bărbat în vârstă de 55 de ani, din București, și avea condiții medicale preexistente și un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Vaslui. Nici aceștia nu erau vaccinați antigripal. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 34.
Din cauza numărului mare de infecții respiratorii, școlile vor fi închise vineri. Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, măsura suspendării cursurilor pentru ziua de vineri, 25 ianuarie, a fost aprobată printr-un ordin al Ministerului Educației. Astfel, dat fiind că 24 ianuarie este declarată ofical zi liberă, timp de 4 zile, copiii vor putea evita expunerea în colectivități, arată sursa citată.

Ultima oră

Comentariul meu