tânăr arestat pentru tentativă de viol la mai puțin de 50 de kilometri de sibiu
FOTO - ARHIVĂ

Un tânăr de 23 de ani a fost reținut de poliție după ce a încercat să violeze două femei de 45 și 75 de ani în localitatea vâlceană Câineni.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi și Postului de Poliție Câineni au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, un tânăr de 23 de ani, cercetat pentru amenințare, violare de domiciliu și tentativă de viol.
La data de 20 ianuarie polițiștii au fost sesizați de două femei din comuna Câineni, de 45 și 75 de ani, cu privire la faptul că în seara precedentă au fost victime ale unei tentative de viol, indicând drept autor un bărbat din comună.
În urma verificărilor efectuate, a reieșit că persoana bănuită s-ar fi deplasat la locuința femeii de 75 de ani, solicitându-i acesteia să-i permită accesul în locuință, după care ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale forțate cu aceasta, renunțând în cele din urmă.
Ulterior, bărbatul s-ar fi deplasat la locuința femeii de 45 de ani, încercând prin constrângere să întrețină relații sexuale și cu aceasta. La data de 22.01.2019, în urma materialului probatoriu administrat s-a dispus arestarea pe o perioada de 30 de zile a bărbatului de 23 de ani, cercetat pentru tentativă de viol, amenințare și violare de domiciliu. foto – arhivă

Ultima oră

Comentariul meu