copiii la furat printr-o metoda ingenioasă la sibiu - au furat mii de euro
FOTO arhivă

Trei minori au reușit să se transforme în niște hoți versați. Au furat astfel din trei locuințe din Sibiu, dar până la urmă au fost prinși de polițiști. Metoda lor a fost una simplă- au spus că lucrează la o firmă de gaz și au venit pentru lucrări.

Cei trei, doi din Sibiu și unul din Mureș, au bătut la ușa unui apartament și au spus că au venit pentru lucrări la rețeaua de gaz. Au cerut proprietarului 150 de lei pentru serviciile lor. Au văzut de unde omul a adus banii, apoi i-au distras atenția în timp ce unul dintre minori a găsit restul banilor. A sustras astfel 4.600 de euro.

Cei trei nu s-au oprit aici. Au furat din alte două locuințe, dar de această dată au intrat prin efracție. Dintr-un apartament au plecat cu 250 de euro și din altul cu un mănunchi de chei pe care nu au apucat să le folosească pentru că au fost prinși de polițiști.

Față de cei trei s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat.
Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu