ce spun polițiștii despre cazul femeii care a văzut moartea cu ochii pe trecerea de pietoni pe strada lungă

Polițiștii sibieni le recomandă tuturor pietonilor să se asigure de două ori înainte de a traversa strada, deoarece au, la rândul lor, o responsabilitate mare atunci când pun piciorul pe trecere. În cazul șoferului care, luni, pe strada Lungă, a evitat să izbească o femeie care traversa strada, polițiștii spun că vina e în totalitate a conducătorului auto.

O mare nenorocire a fost evitată, luni, pe starda Lungă. Un șofer a fost pe punctul de a izbi în plin o femeie care se angajase în traversarea regulamentară a trecerii de pietoni, însă a ocolit-o la timp, intrând pe contrasens. VEZI AICI VIDEO.
Polițiștii sibieni spun însă că șoferul este clar vinovat, deoarece nu a acordat prioritate. Avea timp să o observe, deoarece femeia era deja în traversare.
În acest caz, conducătorul auto ar risca o amendă de 4 sau 5 puncte plus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile, mai spun polițiștii.
Aceștia le recomandă și pietonilor să traverseze strada doar în momentul în care sunt convinși că șoferul i-a observat și a oprit mașina. De multe ori, conducătorii auto pot fi ori neatenți, ori obosiți sau chiar băuți, astfel că pietonii trebuie să fie, la rândul lor, responsabili.

Ultima oră

Comentariul meu