zi agitată luni la sibiu - cu huiduieli, scandaluri, accidente și multe alte evenimente

Ziua de luni a fost una plină de informații, iar sibienii au aflat știri din toate domeniile.Dacă ai pierdut ceva, iată aici cele mai importante informații:

1- Codrin Ștefănescu, secretarul PSD, a venit luni la sibiu. A adus acuze Președintelui Klaus Iohannis- pe care le puteți afla de aici– și a fost huiduit atât la intrarea în sediul PSD (VEZI AICI), cât și la ieșire (VEZI AICI)

2- Scandal conjugal și violență domestică în Piața Gării, cu Salvare și Poliție

Un scandal violent izbucnit între doi soți a alarmat sibienii ce se găseau luni în jurul orei 16,30 în Piața Gării. Agresorul care și-a atacat soția a fugit când a văzut că lumea cheamă Poliția.

3- Căprioară lovită mortal de o mașină pe Calea Dumbrăvii aproape de Zoo

O căprioară a murit, în această dimineață, după ce a fost lovită de o mașină, pe Calea Dumbrăvii, chiar în apropiere de Grădina Zoologică.

4- Crima de la Mediaș: Suspecții duși la Curtea de Apel rămân după gratii

Cei trei bărbați acuzaţi că au ucis un tânăr de 25 de ani, din Mediaș, în urma unui conflict produs într-un club de noapte, vor rămâne în închisoare în următoarele 30 de zile. Cei trei, toți recidiviști, unul eliberat în baza Legii privind recursul compensatoriu, au contestat măsura arestării.

5- Un tânăr s-a răsturnat cu mașina în șanț în urma unui accident pe DN1

Accident pe DN1 la intersecția cu drumul județean DJ 106D, Șelimbăr – Cisnădie. Un tânăr de 19 ani s-a răsturnat cu mașina în șanț, după ce a fost izbit de un alt autoturism.

Ultima oră

Comentariul meu