video - codrin ștefănescu huiduit și înjurat de protestatari în fața sediului psd sibiu

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, se află luni la Sibiu. La ora 15 a început conferința de presă susținută la sediul partidului. Înainte de a intra în sediu Ștefănescu a fost huiduit de protestatarii aflați în Piața Huet.

”Tentacula lui Dragnea” și ”Hoții, hoții!” a auzit Codrin Ștefănescu la Sibiu, înainte de a intra în sediul PSD. În fața clădirii, în zona liberă de corupție, câteva zeci e protestatari l-au așteptat pe liderul PSD.

Secretarul general al partidului nu s-a ferit de ei, ci s-a îndreptat către grupul de protestatari. Nu a avut un dialog cu ei, ci a preferat să zâmbească ironic la orice întrebare a lor și la fiecare comentariu. A fost întrebat dacă se simte vinovat pentru cei care au murit de mâna criminalilor eliberați prin recursul compensatoriu, iar răspunsul a venit cât se poate de sec ”Nu”. Protestatarii au scandat „PSD ciuma roșie”, „Afară cu PSD din țară” sau „Rușine, rușine”. Și la plecare a avut parte de același tratament.

Înainte de conferința de presă în căminul cultural din Șelimbăr a avut loc o adunare a membrilor PSD, care au fost păziți de jandarmi și polițiști.

 

Ultima oră

Comentariul meu