video codrin ștefănescu huiduit de sibieni și la ieșirea din sediul psd

Codrin Ștefănescu și partidul pe care îl reprezintă au fost huiduiți și la ieșirea din sediul PSD, după conferința de presă organizată aici. Cele câteva zeci de protestatari au fost mult mai vehemenți ca la venirea secretarului general al PSD.

Acestuia i s-a reproșat că PSD-ul are mâinile mânjite de sângele celor care au avut de suferit de pe urma celor eliberați în urma recursului compensatoriu. ”Hoților, nu v-ar fi rușine…”, ”PSD, ciuma roșie” au fost doar câteva din lozincile strigate de sibieni.

Dacă atunci când a venit la sediul PSD Codrin Ștefănescu a înaintat către protestatari, de această dată a preferat să îi ignore.

VEZI AICI CUM A FOST „PRIMIT„ CODRIN ȘTEFĂNESCU LA INTRAREA ÎN SEDIUL PSD 

În timpul conferinței de presă Codrin Ștefănescu nu a făcut altceva decât a adus acuzații la adresa Președintelui Klaus Iohannis. A spus că la Sibiu s-a format o camarilă condusă de Klaus Iohannis și Raluca Turcan, care dorește să preia conducerea întregului județ.

VEZI AICI DECLARAȚIILE LUI CODRIN ȘTEFĂNESCU DE LA SIBIU

Codrin Ștefănescu se pare că s-a temut de protestatarii sibieni din moment ce a fost păzit de câțiva jandarmi. Același lucru s-a întâmplat și înaintea conferinței de presă, la Șelimbăr, unde a avut loc o întâlnire a membrilor PSD. Și aici locul a fost împânzit de jandarmi și polițiști.

video codrin ștefănescu huiduit de sibieni și la ieșirea din sediul psd

 

 

Ultima oră

Comentariul meu