Putea fi salvată Diana, tânăra cu meningită? Această informație, dar și alte știri din weekend

Ultimele zile au stat sub semnul Dianei, tânăra aflată în moarte cerebrală din cauza meningitei. Se putea face ceva pentru ea, medicii ar fi putut-o salva? Aceasta este informația finalului de săptămână. Dar, în cele două zile de weekend au venit și alte știri de interes.

1- Putea fi salvată Diana, sibianca cu meningită, aflată în moarte cerebrală?!

Salvarea fetei este imposibilă, din punct de vedere medical. Doar o minune o mai poate aduce la viaţă, potrivit medicilor. În urma acestei drame, rămân două întrebări: putea fi salvată Diana? Şi ce trebuie să facem fiecare, dacă avem meningită? Pentru a afla răspunsurile am cerut opinia pe bază de probe, a celor care au verificat şi anchetat munca medicilor.

2- Vreme rece la început de săptămână – De miercuri se schimbă lucrurile

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat duminică că vremea o să fie destul de rece în primele două zile ale săptămânii viitoare. De miercuri vom avea parte de o încălzire a temperaturilor.

3- Președintele Iohannis, la schi în Munții Șureanu. S-a pozat cu turiștii

Klaus Iohannis, preşedintele României, a revenit, sâmbătă, la schi în Munţii Şureanu. Turiștii au făcut fotografii cu șeful statului, apoi și le-au postat pe Facebook.

4- Sala Transilvania scoate la licitație bar-ul din incintă

Cei de la Sala Transilvania au decis să scoată la licitație pentru închiriere barul aflat în incinta locației de pe strada Goga.

5- Incendiu puternic la Veștem. Pompierii l-au stins în două ore

Noapte de foc pentru pompierii sibieni. Timp de două ore s-au luptat cu flăcările, la Veștem, după ce un incendiu a izbucnit de la un horn deteriorat al unei locuințe.

6- Escrocherie nouă prin intermediul WhatsApp – Atenţie ce link-uri accesați!

A apărut o nouă metodă de escrocherie. Borfașii au pus la cale o nouă înşelătorie prin care promit două bilete gratuite la concertul lui Ed Sheeran din Bucureşti, dar trimit cadou doar viruşi.

Ultima oră

Comentariul meu