update - elev de la colegiul național gheorghe lazăr din sibiu, găsit spânzurat la orlat
FOTO - Arhivă

Tragedie petrecută joia trecută în localitatea sibiană Orlat. Un elev în clasa a 12-a la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, a fost găsit spânzurat pe strada Fabricii.

UPDATE – Poliția face cercetări
La zece minute după apelul telefonic venit prin 112, au fost sesizați și polițiștii. Primii care au ajuns la fața locului au fost cei de la Secția de Poliție din Orlat. DETALII AICI!

UPDATE – Medicii nu l-au putut salva
Primii care s-au deplasat la fața locului, au fost cei de la SMURD Săliște, urmați de un echipaj SMURD de la Sibiu. Apelul telefonic a venit pe 17 ianuarie în jurul orei 16.45. DETALII AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ
Tânărul Cristian D. în vârstă de 18 ani a fost într-un adăpost de animale fără suflare. Tânărul și-a pus capăt zilelor și s-a spânzurat fără să lase în urma sa nici un bilet de adio. Elevul de clasa a 12-a la Colegiul Național Gheorghe Lazăr nu a lăsat nici o clipă impresia că ar avea vreo depresie sau că trece printr-o perioadă grea a vieții sale.
Trupul său a fost descoperit pe 17 ianuarie, în jurul orei 17.00, într-un adăpost de animale pe strada Fabricii din localitatea sibiană Orlat. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz și se fac cercetări pentru a se stabili exact cum s-a petrecut această tragedie.
Revenim luni cu detalii despre acest caz!

Ultima oră

Comentariul meu