cum influențează eclipsa de lună din 21 ianuarie

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie va avea loc o eclipsă de lună ce va putea fi văzută din emisfera nordică. Unele culturi văd asta ca un semn al Sfârșitului Lumii. Luna se va afla în umbra Pământului între orele 5.34 şi 8.51 (ora României), anunță click.ro

Eclipsa de Lună de pe 21 ianuarie 2019 este un semn că se apropie cea de a doua venire a lui Iisus, susţin John Hagee şi Mark Blitz, scriitorii care au publicat în 2014 cartea „Profeţia Lunii de Sânge”. Denumirea de Lună roşie sau Lună de Sânge vine de la faptul că înainte de a intra în umbra Terrei, satelitul natural începe să se întunece devenind roşietic. Conform teoriei bazate pe studiul biblic, Apocalipsa anunţată în Sfânta Evanghelia are loc după patru eclipse de Lună consecutive. Hagee şi Blitz menţionează cele două paragrafe care vorbesc despre cea de a doua venire a Mântuitorului: Faptele Apostolilor 2:20 şi Apocalipsa 6:12.

Patru eclipse consecutive anunţă Sfârşitul Lumii
Prima eclipsă a profeţiei apocaliptice a a vut loc la 15 aprilie 2014 şi a fost urmată de Lunile de sânge din 8 octombrie 2014, 4 aprilie 2015 şi 28 septembrie 2015. Şi chiar dacă profeţia nu s-a produs imediat după încheierea celor patru eclipse consecutive. În Cartea lui Ioel, această teorie este confirmată textual: „Soarele se va preface în întuneric şi Luna în sânge, înainte de ziua măreaţă şi teribilă în care va veni Domnul”. Un pasaj similar apare, care menţionează Luna de sânge şi în Apocalipsă: „Am văzut când a rupt al şaselea sigiliu şi a fost un mare cutremur. Soarele a devenit negru, ca pânza de sac făcută din păr, iar Luna întreagă a devenit precum sângele, iar stelele cerului au căzut pe pământ precum smochinele târzii care sunt aruncate din pom, când e lovit de un vânt puternic”.

Cum influenţează zodiile Eclipsa de Lună?
Astrologii cred că prima eclipsă din 2019 are o importanţă aparte pentru toate zodiile, scoţând la iveală cele mai profunde şi intime gânduri şi temeri. Iată cum e afectată de eclipsă fiecare zodie în parte, conform specialiştilor Elle şi The Mirror.

Berbec: relaţii romantice şi manifestări concrete ale geniului creativ
Taur: ştiri neaşteptate de la un membru al familiei şi schimbări majore în domiciliu
Gemeni: schimbări majore în interiorul cercului de prieteni
Rac: oportunităţi neaşteptate de a face bani
Leu: aprecierea calităţilor şi talentelor personale în ochii celor din jur
Fecioară: găsesc puterea să ierte greşelile unui prieten trădător
Balanţă: îşi cresc popularitatea în rândul celor din jur
Scorpion: se prefigurează un salt colosal în carieră şi succese profesionale
Săgetător: se iveşte prilejul unei călătorii
Capricorn: se întăreşte legătura sentimentală cu o persoană specială
Vărsător: au parte de o revelaţie şi îşi descoperă partenerii ideali
Peşti: iau cele mai bune decizii legate de sănătatea lor pentru acest an.

Ultima oră

Comentariul meu