parcare supraetajată cu 214 locuri în zona mihai viteazu - va fi pe trei nivele

Municipalitatea sibiană supune dezbaterii publice proiectul primei parcări supraetajate din oraș. Aceasta urmează să fie amenajată pe un teren aflat în zona de blocuri a bulevardului Mihai Viteazu, în apropiere de Sala de Sport a liceului Constantin Noica. Parcarea va avea zece la sută din locuri destinate vizitatorilor și cinci la sută pentru persoanele cu dizabilități.

În memoriul justificativ se spune că municipalitatea dorește amenajarea unei parcări supraetajate pe domeniul public aflat în spatele imobilelor de pe Bulevardul Mihai Viteazu. Totodată se dorește amenajarea și trasarea circulațiilor și a locurilor de parcare la sol pentru deservirea locuitorilor din imobilele din zonă.
’’Suprafața studiată prin PUD este de circa 23.450 metri pătrați, iar suprafața destinată parcări supra etajate s-a stabilit a fi de 3310 metri pătrați. Spațiul total pe care se vor întinde clădirea și locurile de parcare la sol, este de peste 5.400 metri pătrați. Întregul ansamblu va necesita o reorganizare a spațiului pentru alei auto, pietonale, spații verzi, parcări la nivelul solului’’, se arată în memoriul justificativ al documentației supusă dezbaterii publice.parcare supraetajată cu 214 locuri în zona mihai viteazu - va fi pe trei nivelePentru clădirea nou propusă se va realiza un racord electric nou dimensionat pentru a asigura necesarul de energie electrică pentru toți consumatorii propuși. Racordul va fi realizat conform soluției stabilite de administratorul de rețele electrice.
Se dorește construirea unei parcări supraetajate cu regim de înălțime S+P+E+T. Parcarea supraetajată va avea 142 de locuri de parcare și 72 de locuri de parcare amenajată la sol pe suprafața studiată.

Ultima oră

Comentariul meu