weekend cu mega petreceri, dj de top și multe alte evenimente în sibiu

E weekend din nou, iar timpul liber trebuie valorificat cât mai bine. Și la Sibiu niciun minut nu se pierde, pentru că evenimente sunt multe, pentru toate gusturile, așa că cele două zile libere vor reprezenta cu siguranță o infuzie de energie pentru săptămâna ce va urma.

Un weekend reușit începe cu o petrecere pe cinste. Și la Cotton Pub by Night petrecerile sunt cele mai tari, se știe deja. Așa că vineri seara se anunță distracție maximă la Zu Party cu DJ Adi Mihăilă și Lucian Bărbulescu. Sâmbătă vine în Cotton DJ-ul rezident de la ”Don’t Trust Alice”. Detalii despre mega petrecerile finalului de săptămână, aici.

weekend cu mega petreceri, dj de top și multe alte evenimente în sibiu

Vineri seara este dedicată  convorbirilor dintre Constantin Chiriac și Gigi Căciuleanu. Întâlnirea va avea loc la Librăria Habitus de la ora 17 și se anunță un eveniment interesant. Detalii despre el, aici. 

Atelierul de circ contemporan începe la Teatrul Gong, vineri, de la ora 18. Detalii despre proiectul în premieră, aici. 

Tot la Teatrul Gong, sâmbătă, de la ora 10 și 12, cei mici sunt așteptați la Atelierul de Meșterilit. Copiii între 6 și 10 ani vor petrece o oră și jumătate sub coordonarea Aureliei Călinescu. Un bilet costă 14 lei.

Tot sâmbătă, și tot la Teatrul Gong, de la ora 11 și 18, dar și duminică de la ora 11 se va juca spectacolul Crăiasa Zăpezii. Spectacolul recomandat copiilor de peste 5 ani durează aproximativ 55 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

weekend cu mega petreceri, dj de top și multe alte evenimente în sibiu

Weekend-ul acesta este dedicat sporturilor extreme la Arena Platoș. Vor fi concursuri spectaculoase de schi și snowboard, sâmbătă și duminică. Dacă doriți să participați, vineri de fac înscrierile. Dar, detalii despre eveniment, aici. 

weekend cu mega petreceri, dj de top și multe alte evenimente în sibiu

Hin und her”, ”Încoace și încolo” de Ödön von Horváth, este spectacolul în limba germană ce se va juca sâmbătă de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Va avea și subtitrare în limba română, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Iubire cu năbădăi” de  Marc Camoletti se va juca duminică seara de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Durează aproximativ o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu