video povestea tatuajului unui renumit dj în reality show-ul sibian geanny tattoo

Geanny Tattoo Reality Show este un proiect unic pentru Sibiu. Unii dintre cei mai buni tatuatori din oraș au fost filmați în timpul ședințelor, iar poveștile celor care s-au tatuat aici au avut mereu un tâlc. După o pauză și după ce serialul a ajuns la episodul 14, reality show-ul revine.

În episodul care se va difuza săptămâna viitoare salonul Geanny Tattoo este vizitat de unul din cei mai cunoscuți DJ – Jay Ko. Nu este primul tatuaj pe care DJ-ul îl face în salon, dar este primul filmat. Iar după ce desenul e terminat, în a doua parte a episodului, urmează o surpriză, așa că pregătiți-vă pentru ceva super tare.

YouTube video

Cu siguranță că vă doriți un tatuaj realizat la salonul lui Geanny, iar posibilitatea de a primi unul e chiar la îndemână. O dată cu lansarea viitorului episod vor fi făcute publice și condițiile de participare la un concurs. Câștigătorul va beneficia de două ore de tatuare gratuit pentru un desen ales de el. Tatuajul va fi realizat de Adelina.

Despre sibianul care este inițiatorul și personajul pricipal al acestui reality show aici: Geanny, tatuatorul fără tatuaje – Povestea unuia dintre cei mai talentați ”pictori pe piele” din Sibiu

Joia viitoare stați pe recepție  iar până atunci intrați pe geannytattoo.ro  unde găsiți toate episoadele de până acum ale reality show-ului sibienilor de la Geanny Tattoo. Peste o săptămână, odată cu noul episod, va veni și o surpriză pentru cei care își plănuiesc un tatuaj.

 

Ultima oră

Comentariul meu