VIDEO - Mama tinerei aflată în moarte cerebrală - ’’Mi-a fost teamă că o deconectează de la aparate’’
Elena Lăcrămioara Ghişoiu, a mărturisit că a trăit clipe de groază, atunci când unul din medicii care o îngrijesc pe fiica sa, aflată în moarte cerebrală, i-a spus ’’franc’’ că are dreptul să o deconecteze de la aparate fără acordul ei.

Mama fetei spune că sunt semne că fiica ei ar putea să își revină, deși medicii spun că fata este în moarte cerebrală și nu mai are nici o șansă să se trezească. ’’Nu mai pot să dorm. Nu mai pot să fac nimic. Sunt semne. Când i-a luat glicemia a avut reacție. (..) M-am dus și am luat o cheie și am gâdilat-o în talpă. A avut tendința să își tragă degetul de la picior’’, a povestit femeia la ’’Acces Direct’’.
CITEȘTE ȘI: Tânăra în moarte cerebrală la Sibiu – Medicii au decis să nu o deconecteze de la aparate
Femeia spune că cel mai cumplit moment a fost cel în care un medic i-a spus în față că poate să o deconecteze de la aparate pe tânără, fără să aibă nevoie de acordul familiei. ’’Dacă vreți să știți, am dreptul să o deconectez de la aparate, mi-a zis doctorul. Am zis: fără acordul meu? Și el a răspuns: DA! FĂRĂ ACORDUL dumneavoastră am dreptul să o deconectez oricând de la aparate! (..) Acest copil e mort din punctul meu de vedere și nu se poate face nimic pentru el. (..) Este INUMAN! Mi-a fost teamă că o deconectează de la aparate și nu o să o mai văd. Și acum îmi e teamă să deschid ușa la salon’’, a mai povestit Elena Ghișoiu.
CITIȚI ȘI:  Explicații de la Ambulanță legat de intervenția în cazul tinerei aflată în moarte cerebrală la Spitalul Județean Sibiu
’’Avea multe planuri. Toate s-au dus. Este o fată puternică și optimistă. (..) Vreau să fiu împăcată că s-a încercat orice. Eu nu cred că s-a încercat!’’, mai zice aceasta.
VEZI ȘI: VIDEO Tânăra aflată în moarte cerebrală la Sibiu – Bacterie fatală luată din spital?

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu