șelimbărean prins beat la volan de două ori - a fost arestat
FOTO arhivă

Probleme mari pentru un bărbat de 61 de ani din Mohu care se află în vizorul polițiștilor. Acesta este cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Mai exact, la data de 26 octombrie 2018, în satul Mohu, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism, cu o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe atunci, s-a ales cu un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce.
Ulterior, la data de 21 decembrie 2018, în municipiul Sibiu, bărbatul a fost depistat din nou conducând băut, cu o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, de această dată fiind demarate cercetări privind atât infracțiunea de conducere sub influența alcoolului, cât și infracțiunea de conducere având acest drept suspendat.
„În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 17 ianuarie a.c., s-a dispus reținerea bărbatului 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și aplicării măsurii controlului judiciar pentru săvârșirea a două infracțiuni de conducere sub influența alcoolului și a unei infracțiuni de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat”, trasmit reprezentanții IPJ Sibiu.
Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu