wizz air introduce patru zbouri noi de la timișoara, în timp ce anulează încă unul de la sibiu
FOTO arhivă

Compania Wizz Air va introduce, începând cu luna septembrie, patru zboruri noi de pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara. Ba mai mult, o nouă aeronavă va fi alocată și se vor face angajări de personal. În același timp, de pe Aeroportul din Sibiu, vin vești proaste. Compania scoate cursa către Paris și retur.

Potrivit news.ro, reprezentanţii companiei aeriene Wizz Air au anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, că din luna septembrie vor aloca a treia aeronavă bazei de la Timişoara şi vor deschide patru destinaţii noi, cu zbor direct din Timişoara. Este vorba despre destinațiile: Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nuremberg şi Baden Baden (Germania). Toate destinaţiile vor avea o frecvenţă de două ori pe săptămână. De asemenea, tot din septembrie, compania va suplimenta zborurile către Londra-Luton (de la 7 zboruri pe săptămână, la 12 zboruri), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund şi Charleroi-Bruxelles (de la 2 la 3 zboruri săptămânale).

Între timp, pe Aeroportul din Sibiu curge cu vești proaste. Începând cu 25 februarie 2019, Wizz Air își întrerupe zborurile din fiecare luni și vineri din Sibiu către Paris și retur. Reprezentanții companiei au motivat această decizie spunând că „frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei”, semn că au luat această decizie deoarece nu existau multe cereri pentru acea cursă. Anul trecut, în aceeași perioadă, a fost scos și zborul Sibiu – Milano și retur.

CITEȘTE AICI CE SPUN REPREZENTANȚII WIZZ AIR DESPRE CURSELE ANULATE DE LA SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu