teodor birț despre adversarul din cupa româniei - ''plecăm de la egal la egal cu viitorul''

FC Hermannstadt și-a aflat adversara din sferturi de finală a Cupei României. Formația pregătită de Vasile Miriuță va juca împotriva celor de la FC Viitorul Constanța.

Contactat de Ora de Sibiu, președintele Teodor Birț a vorbit că despre faptul că fiecare adversar din Cupa României este dificil.

”În Cupă toți adversari sunt grei, până la urmă dacă vrei să îți îndeplineşti obiectivul trebuie să câștigi jocului. Având în vedere că e o competiție a surprizelor și dacă plecăm de la faptul că în campionat ne-am întâlnit de două ori și am câștigat fiecare meciul de acasă, cred că șansele sunt de 50-50.” a declarat președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț

Președintele clubului sibian a vorbit și despre faptul că încă nu se știe exact unde va juca FC Hermannstadt jocurile de acasă
”Probabil vom juca acolo unde vom disputa și jocurile din campionat. Încă nu știm sută la sută, când vom știi cu exactitate vă vom comunica. Există mai multe variante” a mai adăugat președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț pentru Ora de Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu