csu sibiu are încă un sponsor
FOTO - CSU Sibiu / Ana Maria Matusoiu

Raiffeisen Bank este partener al BC CSU Sibiu. Echipa sibiană de seniori din Liga Națională de Baschet Masculin are de joi un nou susținător în creșterea performanțelor sale sportive.

”Este o adevărată onoare pentru noi să avem printre partenerii echipei, un nou brand național puternic, din sectorul bancar. Dincolo de culoarea galbenă care ne definește ca branduri și care ne unește, avem extrem de multe valori comune și împreună vom reuși să facem performanța în baschetul românesc. Sunt convins că acesta este doar începutul unui parteneriat puternic și de durată și le mulțumesc partenerilor noștri pentru sprijinul încrederea pe care ni le acordă”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.
De partea cealaltă, reprezentanții Raiffeisen Bank au declarat: „Parteneriatul cu BC CSU Sibiu este începutul unei colaborări care va însemna succes, muncă și pasiune. Ca de fiecare dată ne dorim să fie un parteneriat pe termen lung, care să însemne o schimbare în bine a lucrurilor. Ne unesc obiectivele comune de a ne dezvolta în Sibiu, dar și voința de a face performanță”.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu