Cinci persoane reținute după ce au snopit în bătaie un bărbat la colindat
FOTO arhivă

Polițiștii sibieni au reținut cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 41 de ani, din localitatea Dobârca, fiindcă, în noaptea de Revelion, ar fi snopit în bătaie un consătean, în vârstă de 31 de ani, fără niciun motiv.

„În fapt, cei cinci sunt bănuiți că, în seara zilei de 31 decembrie 2018, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe jos, pe raza localității Dobârca”, transmite IPJ Sibiu.
Potrivit surselor, cei cinci agresori nu aveau conflicte mai vechi cu victima. Se întorceau de la colindat și au tăbărât pe el fără niciun motiv anume.
Presupușii agresori au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Ultima oră

Comentariul meu