un sibian și-a pierdut patul cumpărat de pe olx și oferă recompensă găsitorului
Sursa foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Nici bine nu l-a achiziționat, că l-a și pierdut. Un sibian nu s-a putut bucura cum trebuie de un pătuț supraetajat, proaspăt cumpărat de pe OLX, fiindcă l-a pierdut din remorcă, în timp ce îl transporta spre casă.

Incidentul a avut loc în zona Dedeman, pe strada Doamna Stanca. Potrivit proprietarului, patul ar fi fost legat cu o șufă, însă nu își dă seama cum anume l-a pierdut. Și mai uluitor este faptul că șoferul care îl transporta nu a auzit niciun zgomot atunci când patul a căzut pe șosea. A observat abia la Avrig că patul lipsește.
Un sibian a povestit, într-un comentariu pe grupul de Facebook Info Trafic Jud Sibiu că „aseară, pe la 20:30, am trecut pe lânga pat și cineva îl lua din drum. Erau două persoane: un bărbat și o femeie. Îl cărau pe jos”.
Proprietarul a mers chiar și la Poliția din Șelimbăr, acolo unde a depus o sesizare. De asemenea, a postat și în grupul „Obiecte Pierdute Sibiu” de pe Facebook, mesajul următor: „Cine a găsit un pătuț supraetajat în zona Doamna Stanca (Dedeman) ofer recompensă. 0742114713”.
Așadar, acesta va oferi și o recompesă celui care i-l va înapoia. Potrivit sibienilor în cauză, patul a costat 1.000 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu