foto - accident grav cu doi răniţi pe valea oltului

Doi tineri, unul de 19 ani din Vâlcea, celălalt, de 30 de ani din Bucureşti, au ajuns în această dimineaţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţ din Sibiu,  fiind victimele unui grav accident rutier care a avut loc pe DN7 Valea Oltului, între Boiţa şi Lazaret. Cei doi răniţi au fost aduşi la Sibiu, „cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral”, potrivit purtătoarei de cuvânt a Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga.

Trafic reluat după 3 ore

Traficul rutier a fost reluat după trei ore. Circulaţia se desfăşoară alternativ pe DN 7 Valea Oltului, la km 246, între Boiţa şi Lazaret, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, fiind rănite două persoane, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.foto - accident grav cu doi răniţi pe valea oltului

A derapat deşi avea cauciucuri de iarnă

Doi şoferi au fost răniţi miercuri dimineaţa, pe DN7 între Boiţa şi Lazaret, după ce unul dintre ei a derapat, deşi şoseaua era deszăpezită, potrivit celor de la Drumurile Naţionale. Reprezentanta IPJ Sibiu susţine că şoferul care a derapat, avea cauciucuri de iarnă. foto - accident grav cu doi răniţi pe valea oltului„Pe DN 7, şoferul unui turism condus spre Sibiu a derapat şi a intrat în coliziune cu parapetul lateral dreapta, iar turismul care îl urma şi al cărui şofer a oprit imediat după eveniment, a fost lovit în spate de un ansamblu TIR, răsturnându-se. Apoi, TIR-ul a pătruns pe contrasens, în coliziune cu alt ansamblu TIR, de asemenea oprit. Şoferii celor două turisme sunt răniţi, conştienţi”, a explicat Elena Welter.

Ultima oră

Comentariul meu