cazul tinerei cu meningită are reacții si alte patru știri de miercuri

Cazul tinerei aflată în moarte cerebrală din cauza meningitei provoacă reacții în lanț. Conducerea Spitalului Clinic Județean a vorbit despre starea fetei, iar reprezentanții Serviciului de Ambulanță Sibiu a explicat de ce s-a întârziat mai mult de o oră. Dar, pe lângă acest subiect sensibil de-a lungul zilei de miercuri sibienii au primit și alte vești. 

1– Reacția oficială a spitalului județean Sibiu în cazul tinerei cu meningită – S-a făcut tot posibilul pentru ea

Cazul Dianei Ghișoiu, tânăra cu meningită, internată la Spitalul din Sibiu în moarte cerebrală a șocat comunitatea. Familia a acuzat medicul curant că refuză să îi facă o transfuzie de sânge, care cred ei, ar putea-o ajuta să își revină. La începutul anului fata a ajuns la spital în stare gravă și imediat a intrat în comă. Două zile mai târziu familia a fost anunțată că fata a intrat în moarte cerebrală.

2- Explicații de la Ambulanță legat de intervenția în cazul tinerei aflată în moarte cerebrală la Spitalul Județean Sibiu

Cazul tinerei de 24 de ani aflată în moarte cerebrală din cauza meningitei a stârnit o altă controversă pornită de la nemulțumirile familiei. Aceștia acuză faptul că ambulanța a venit cu o întârziere de o oră pentru a o transporta pe tânără de la Spitalul Militar și Spitalul Județean, timp în care starea ei s-a agravat.

3- Un sibian și-a pierdut patul cumpărat de pe OLX și oferă recompensă găsitorului

Nici bine nu l-a achiziționat, că l-a și pierdut. Un sibian nu s-a putut bucura cum trebuie de un pătuț supraetajat, proaspăt cumpărat de pe OLX, fiindcă l-a pierdut din remorcă, în timp ce îl transporta spre casă.

4- Aceştia sunt elevii excepţionali de la „Goga” şi „Lazăr”, selectaţi de NASA

Cei 17 liceeni de la cele mai bune colegii naţionale din Sibiu, „Goga” şi „Lazăr”, au reuşit să predea cea mai importantă lecţie celor mai mari decât ei, oferind exemplul unor tineri care doar prin pasiune şi multă muncă în echipă au reuşit să se numere printre cei mai buni din lume, selectaţi de NASA, la concursul care va avea loc la finalul lunii, în SUA.

5- Drifturi spectaculoase pe zăpadă la Păltiniș. Lista cu cei mai buni

Parcarea complexului de ski și snowboard Arena Platoș din Păltiniș a devenit, marți seara, locația perfectă pentru organizarea unei competiții dedicate amatorilor de cai putere. Distracția a fost în toi, iar participanții au făcut un spectacol pentru cei prezenți.

 

Ultima oră

Comentariul meu