detalii despre ceilalți doi bărbați reținuți în cazul crimei de la mediaș

Crima de la Mediaș a șocat o țară întreagă. Faghiura Marius Andrei, un tânăr de 25 de ani, a fost ucis cu bestialitate de Rusu Marius și cei doi amici ai săi, Ovidiu Otvas și Paul Anghel. L-au trântit la pământ, l-au lovit cât au putut de tare, iar apoi recidivistul Rusu Marius i-a înfipt de 11 ori cuțitul împicior.

Tânărul a murit la Spitalul din Mediaș din cauza hemoragiei. Poliția și echipajele medicale au fost anunțate târziu, victima deja fiind abandonată într-o baltă de sânge. VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO DE LA LOCUL CRIMEI.

La agresiunea în urma căreia un om a murit au mai fost și alți participanți, Parchetul de pe Lângă Tribunalul Sibiu obținând arestarea în Instanță pentru trei persoane. VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL CRIMEI

Este vorba despre Paul Anghel în vârstă de 34 de ani, născut la Alba Iulia, care a mai fost condamnat pentru mai multe tâlhării, în timp ce un alt participant aflat în arest, Ovidiu Otvas zis Velțu, în vârstă de 38 de ani, născut în municipiul Mediaș a mai fost arestat pentru înșelăciune. De asemenea, potrivit surselor, în luna noiembrie 2018, Ovidiu Otvas a fost prins la volanul unui autoturism fără permis de conducere. Velțu a fost amendat de mai multe ori de către poliţişti medieșeni și trimis la muncă în folosul comunității. Conform surselor Ora de Sibiu, Ovidiu Otvas Ioan zis Velțu ar fi o persoană de temut în mediile în care se învârte.

Cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, dar au contestat măsura. CITEȘTE MAI MULTE AICI

Ultima oră

Comentariul meu